Droom debuut in het ZZ-Zwaar voor Marloe en Zidane in Aerdenhout

Marloe en Zidane reden vandaag wel heel succesvol hun zz-zwaar debuut in Aerdenhout. Met wel 66,43% in de tweede proef wat resulteerde in een prachtige 2e plaats!

Het was nog even spannend of ze konden starten want Zidane kreeg donderdagavond last van een hoefzweer. En daar had hij flink last van! Gelukkig hebben we Mike Ijfs, onze hoefsmid, meteen kunnen inschakelen om Zidane uit de brand te helpen. De zweer kon er goed uit gesneden worden. Met veel stappen en weken in soda water kwam het binnen een dag weer goed. Zidane knapte heel snel op en gelukkig kon het zz-zwaar debuut toch door gaan.

Samen met Nicole (van Amerongen) hadden ze de proeven goed voorbereid want de eerste proef moet uit het hoofd gereden worden. Dat is toch altijd even spannend voor de eerste keer.

We zijn van Zidane gewend dat hij soms wat bakkabouters ziet lopen maar vandaag viel dat erg mee. Marloe heeft heel fijn kunnen rijden en Zidane voelde zich op zijn gemak. Hij had helemaal geen spanning! Echt een topper.
Helaas maakte Marloe zelf wat grove fouten, ondanks dat was ze zeer tevreden.

De tweede proef mocht onze trouwe voorlezer (mama) weer voorlezen. Marloe kon er heel goed aan rijden en hij deed weer heel erg zijn best! Een klein foutje in de galopwisselingen op de diagonaal mocht de pret niet drukken. Ze kregen namelijk een prachtige score van 66,43%! Met een 8 voor de halve pirouette! Daar is Marloe heel erg trots op en terecht! Haar weekend kan niet meer stuk! Op naar de volgende wedstrijd.

Proef 35, 7e plaats met 59,71%

Jury bij C: Drohm, M.T.M (217 punten)
Jury bij H: Osterholt, P. (201 punten)

Proef 36, 2e plaats met 66,43%

Jury bij C: Westveer, P.J. (235,5 punten)
Jury bij H: Vos, G.J.L. de (229,5 punten)

image

image

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s