Succesvol L2 debuut met Washington in Berkhout

Vanmorgen drie mooie winstputen behaald in de kasse L2. George was lekker fris met inrijden en tijdens de proeven kon ik er goed aan blijven rijden. Dat werd gewaardeerd door de jury met twee keer een eerste plaats. Ook kregen we zeer positief commentaar mee naar huis. 

We hadden thuis niet zo proefgericht gereden en de proeven zelf ook niet geoefend. We moesten dus even wennen dat alle onderdelen veel sneller achter elkaar gereden worden. Het onderdeel halthouden van uit draf, achterwaarts en voorwaarts in draf, was helemaal nieuw voor hem. We kunnen namelijk nog maar een maand achterwaarts op alleen mijn hulpen, laat staan alles zo achter elkaar. We hadden daar dan ook geen goede punten voor gekregen. 

We hebben ontzettend fijn gereden en heel tevreden met het resultaat! Met zelfs een 8 voor het verruimen in de galop op de volte. Dat was tijdens de kampioenschappen nog niet zo goed bevestigd. Er zit dus een mooie stijgende lijn in. We gaan ons klaar maken voor het outdoor seizoen. Heerlijk in de zon rijden!

Jury: Bakker, A.T.

Proef 13, 1e plaats met 190 punten (63,33%)

Proef 14, 1e plaats met 196 punten (65,33%)

Groetjes,

Jessie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s