Geslaagd Nederlands kampioenschap indoor 2017, klasse L1

Wat deed George het geweldig!!! Een 15e plaats op het Nederlandskampioenschap!!! Zo trots op hem! We zijn zo ontzettend snel gegroeid als team! Vandaag mochten we toch maar even mee rijden tijdens het Nederlandskampioenschap terwijl ik van de zomer nog amper de baan rond kon rijden! Wat heeft hij veel geleerd de afgelopen anderhalf jaar dat ik hem in mijn bezit heb. En ikzelf ook hoor! Zoals iedereen weet, het gaat niet allemaal vanzelf, we hebben hier keihard voor moeten trainen. Daardoor was hij nu helemaal in topvorm!

Om 13.30uur hadden we de baan nog even verkend onder het zadel. Uiteindelijk om 14.45uur zijn we George op gaan warmen. Yasmin hielp mij hier weer ontzettend goed bij! Het was zo druk in de baan, maar hij liep overal netjes langs en doorheen.

Uiteindelijk om 15.22uur mochten we de ring in. We hebben een heerlijke proef gereden. Alles ging precies zoals ik met George had afgesproken πŸ˜‰ op twee puntjes na… hij moest mesten tijdens het wijken!!!! En hij viel vanuit galop in stap, in plaats van in draf. Dat laatste kost toch wel flink punten. Helaas. Maar met die oefening hebben we thuis soms ook nog wel eens moeite. Verder was voor mij alles top!
Dit is wat we voor nu kunnen laten zien. Ons eigen doel is behaald. Helaas geen top 10. Daar gaan we van de zomer weer voor!

Volgende week verhuizen we weer terug naar Berkhout. Vanaf oktober vorig jaar sta ik bij Yasmin Dressage op stal, om de winter door te komen. Dat was een enorm goede keuze! George wordt er top verzorgd en kon dankzij deze goede verzorging ook zo enorm groeien, zowel lichamelijk als mentaal. Daar wil ik Yasmin graag voor bedanken! En daarnaast was het ook nog eens heel gezellig op stal!

We gaan aankomend voorjaar ons klaar maken voor de L2 en verder. We groeien gewoon lekker door. Ik heb er heel veel vertrouwen in! Graag wil ik Stefan en mijn ouders ontzettend bedanken voor de onvoorwaardelijke steun! Het winterseizoen kon niet beter worden afgesloten. 😊

Klasse L1, Proef 10, 26 combinaties

Overall 15e plaats met 64,61%

Jury bij C: Schattorie, S.F.E.

11e plaats met 65,33% (196 punten)

Jury bij H: Heiligers,Β  C

13e plaats met 65% (195 punten)

Jury bij M: Dijk, W.A. Van

16e plaats met 63,5% (190,5 punten)

Alle andere uitslagen zijn te vinden via de volgende link: Uitslagen KNHS Kampioenschappen

image

image

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s