Indoor regiokampioenschappen Noord-Holland, dag 2

We hebben ons gekwalificeerd voor het Nederlandskampioenschap!!!

Vanavond werd de tweede proef van het Noord-Hollands kampioenschap gereden van de klasse L1. We mochten na loting als derde van start uit een sterk deelnemers veld van 6 ruiters.

Na vrijdag avond een nette vierde plaats te hebben behaald, met een hele kleine achterstand op de derde plaats, hadden we als doel in de tweede proef de derde plaats te bemachtigen. Het was zeker mogelijk, alleen moesten we dan wel met wat meer risico gaan rijden. George moest flitsender en sterker tonen dan de vorige proef want er reden veel flitsende combinaties mee. En dat is mede dankzij de goede begeleiding van Yasmin ontzettend goed uitgepakt!

We hadden korter ingereden dan vrijdag om hem lekker fris te houden. In de proef kon ik er goed aan rijden. Helaas maakte we, door de opgebouwde spanning, in onze eerste onderdeel (slangenvolte) een hele kleine galop sprong. Na één sprong al super snel kunnen herstellen dus de schade viel mee. Na deze fout stond hij er wel meteen wat beter aan. Hij was lekker ontspannen en werkte goed mee.

Ik ben ontzettend trots op George! We zijn overall tweede geworden. Dus een plaatsje op het podium! Wat een kanjer is het! Ons doel voor het indoor seizoen is volbracht. We mogen naar het Nederlands kampioenschap en daar gaan we proberen in de top 10 te eindigen… en misschien zit er wel meer in. We zullen het zien!

Proef 8, tweede plaats met 67,5%

Jury bij C: Veen, P. J. Van der

206 punten (68,7%)

Jury bij H: Meulen-Comello, C. Van der

199 punten (66,3%)

Groetjes,
Jessie

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s