Indoor regiokampioenschappen Noord-Holland, dag 1

Vanavond werd in Benningbroek de eerste proef verreden van het regiokampioenschap, klasse L1. We mochten als één na laatste van start uit een groep van 15 starts. 

Het was ontzettend koud, dus er reden veel frisse paarden rond. George was net als altijd alert en goed te rijden. Yasmin had ik gevraagd om mij te coachen en dat werkte goed uit! We konden George er mooi aan krijgen en waren er klaar voor. 

In de proef reed ik eigenlijk iets te netjes. Het mocht veel flitsender, iets wat toch wel heel belangrijk is tijdens een kampioenschap. Alles liep op rolletjes maar het muntje raakte wel een beetje op. Toch hebben we ontzettend goed gepresteerd! Een vierde plaats voor de eerste ronde! Super! 

De eerste zes geplaatsten mogen door naar zondag, om de tweede proef te rijden. Dus zondag rond 18.00 betreden we weer de wedstrijdbaan om nog een tandje bij te zetten. Natuurlijk met als doel één van de eerste drie podium plaatsen te bekleden zodat we door mogen naar het Nederlandskampioenschap! Dus dat wordt spannend 🙂 

Morgen lekker even relaxen en zondag gaan we er voor! 

Proef 7, 4e plaats met 64,5%

Jury bij C: Horst, A. Ter

198 punten (66,0%)

Jury bij H: Koldijk, K.

189 punten (63,0%)

Groetjes,

Jessie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s