Indoor kringkampioenschappen L1 2017

Vanochtend al om 06.00uur de wekker gezet om vervolgens 07.30 richting Middenmeer te vertrekken. Samen met George mocht ik als derde, van de 28 deelnemers, van start in de klasse L1. Wat was het vroeg! En heel koud!

De inrijbaan was erg klein om met de andere ruiters te delen. Echt een fijne voorbereiding was er niet bij. Maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. Op wedstrijd moet je toch kunnen aanpassen aan de omstandigheden. En dat lukte aardig.

De eerste proef ging erg goed. George was nog fris en vol energie. We scoorde een percentage van 64,8%. Met een paar mooie cijfers, zoals een 8 voor het halsstrekken en het halthouden en groeten.

De tweede proef was minder actief en een beetje slingerend, waar we ook flink op werden afgestraft. Met een percentage van 63% mag ik niet ontevreden zijn.

Om 13.30uur was pas de prijsuitreiking. Omdat er zoveel deelnemers waren reed de laatste combinatie nog om 12.38! George hadden we in de tussentijd alvast terug naar zijn stal gebracht.

Uiteindelijk werd ik voor de eerste en tweede proef naar voren gehaald om de zesde plaats in ontvangst te nemen. Trots op ons! We kregen twee mooie bekers mee naar huis :).

Judith Rijpkema werd Kringkampioen in onze klasse. Proficiat!

Of we door mogen naar de regiokampioenschappen is nog niet duidelijk. Mocht dat wel het geval zijn, dan horen jullie nog van mij.

Jury: Hut – Wattjes, K.

Proef 7, 6e plaats met 194,5 punten (64,8%)

Jury: Barnhoorn – Dam, G.A.M.

Proef 8, 6e plaats met 189,5 punten (63%)

Groetjes,
Jessie

image

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s