Vier winstpunten in het L1 met Washington!

Vandaag reden we mee in de klasse L1 bij rijvereniging de Berkenruiters. We hebben ontzettend goed gescoord. In de eerste proef begonnen we met een flinke storing maar dat konden we weer netjes herstellen. We kregen voor het van hand veranderen in stap zelfs een 8! In de tweede proef was het muntje op maar hebben we de proef toch nog mooi af kunnen sluiten met een 8 voor het halthouden en groeten. 

Uiteindelijk scoorden we vier winstpunten! De jury schreef onder de eerste proef: ‘Wat een getalenteerd paard! Zuinig op zijn.’ En ik ben zeker zuinig op hem, en ook heel erg trots! We gaan rustig aan verder trainen. 23 oktober hebben we onze volgende wedstrijd. Dan starten we bij stal Bria. 

Jury: Lucas, P.

Proef 7, tweede plaats met 197 punten (65,7%)

Proef 8, derde plaats met 201 puntrn (67,0%)

  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s