NHPV Ruinenkeuring in Oudkarspel

Op zondag 11 september vond de eerste editie van de NHVP Ruinenkeuring plaats. Deelnemers brachten hun ruin (of hengst) voor onder toezicht van de jury, bestaande uit Margot Kostelijk, Marcel Beukers en Dirk Reijne. Later op de dag werd de rubriek bestgaand rijpaard gereden. Het was een erg leuke middag. George deed ontzettend goed zijn best en hij was voor mij het bestgaande rijpaard. Helaas dacht de jury daar anders over. We kregen overigens wel een hele positieve beoordeling. George en ik zijn als team weer gegroeid! Op naar de wedstrijd van volgende week!

   
 

Jessie Vermeer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s